1.kl: Dåpsskolen

DÅPSSKOLEN for 1.klassinger er et kjempespennede opplegg som foregår i SFO-tiden mellom vinterferie og påske.

Alle som går i 1.klasse er velkommen til Kampen kirkes dåpsskole. Dåpsskolen foregår i SFO-tid i perioden mellom vinterferie og påske.  Brev med invitasjon til alle som er registrert medlemmer i Den norske kirke sendes ut i januar. Også barn som ikke er døpt er velkommen til å bli med. Opplegget er GRATIS.

PÅMELDING TIL DÅPSSKOLEN 2019 HER

Spørsmål? Send epost til bd785@kirken.no, eller ring Beate på tlf 99 56 86 11.

Hva skjer på dåpsskolen?

• bibelfortellinger
  • bli kjent med kirka og kirkerommet
  • mat
  • formingsaktiviteter
  • sang
  • bønn
  • tenne lys & "undringsstund"
  • få være akkurat som du er!

Når skjer det?
Tidspunkt for dåpsskolen vinteren 2019 er disse seks mandagene:  18.februar, 4.mars, 11.mars, 18.mars, 25.mars, 1.april. (Påmeldingsjema øverst på siden!)
Vi henter barna  på Kampen SFO rett etter skoleslutt kl 13.00, og bringer dem tilbake ca kl 15.00. Huske å skrive i skjema om barne skal hentes/bringes tilbake til SFO.

Hver samling varer ca 2 timer.  Vi avslutter med å få dåpsskolediplom i gudstjenesten søndag 7.april 2019  der dåpsskolebarna og deres venner og familie er spiesielt invitert.

Har du fått invitasjon men går på en annen skole har vi dessverre ikke nok mannskap til å hente flere steder. En løsning kan være å gå på dåpsskole i Tasta eller Stokka kirke, dersom de fleste i klassen til dittbarn sokner til en av disse menighetene.

"Jeg vil kommer hit HVER dag!"

Beigeistrede og glade tilbakemeldinger hardet  vært mange av på dåpsskolen de siste årene. Vi legger vekt på at barna skal få utfolde seg og møtes på som den de er. Vi er minst to voksne på plass hver gang. Det viktigste målet med dåpsskolen er at barna skal få mer kjennskap om den troen de er døpt til.

Barna lærer noen av sangene vi synger på den avsluttende gudstjenesten, og noe av det vi lager stilles ut i kirka. Andre ting får de med seg hjem.

I Kampen følger vi opplegget som Stavanger bispedømme har utarbeidet: "Stort er troens mysterium". Det gir rom for undring og gode samtaler. Vi tar for oss temaene dåp, nattverd, påske, og bruker blant annet  fortellingene om  den gode hyrden og Sakkeus.

Under ser du noen glimt fra dåpsskolen i Kampen de siste årene!